DeSchoonmaakWinkel.Be is gevestigd in Herselt.

Pal in het centrum van BLAUBERG (Herselt) aan het dorpsplein tegen over de kerk op verbindingsweg tussen Herselt en Averbode. Gunstig gelegen, eenvoudig bereikbaar en ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Een leverancier die u adviseert met een hoogwaardig assortiment in hygiëne-artikelen, papier, schoonmaakartikelen, ramenwassersbenodigdheden en nog veel meer !

Groothandel schoonmaakmiddelen

OSMOSEVERKOOP.BE ———— OSMOSEKONING.BE


Osmose water tanken in België was nog nooit zo makkelijk, wij zullen hierbij ook RuitenWassersPassen gaan verstrekken met digitale inzage via App & computer. Ook is het mogelijk om met bankpassen te betalen.

U betaalt per 115 liter € 5.50 ex btw.


Bij afname van een RuitenWassersPas krijgt u van DeSchoonmaakWinkel.Be éénmalig een tegoed CADEAU naast u saldo op de pas ! Hiermee kunt al direct aan de slag met de hoogste kwaliteit osmosewater.


Direct inzicht wat uw tegoed bedraagt per APP via telefoon
– Via app of internet eenvoudig uw tegoed opwaarderen.
– Eenvoudig uw inzichten bekijken en digitaal beheren
– Middelgrote bedrijven tot grote bedrijven meerdere passen biedt direct inzicht zonder administratieve rompslomp
– Ruitenwasserspas kan ongelimiteerd contactloos pinnen in tegenstelling tot bankpassen.

– Contactloos water afnemen zonder storingen of haperingen
Voorbeeld APP gebruik


Groothandel voor kuismiddelen: makkelijk besteld!

Alle kuismiddelen om uw bedrijfsruimte of huis te kuisen bestelt u vanaf nu gemakkelijk online bij onze groothandel. Als schoonmaakwinkel kunnen wij u garanderen van hoge kwaliteit kuismiddelen. Daarbij kunt u veel kuisproducten in grote hoeveelheden bestellen waardoor u een stuk goedkoper uit bent. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor kuismiddelen maar ook voor een veilige werkomgeving tijdens het kuisen. Heeft u al tussen onze veiligheidsartikelen gekeken? U vindt daar alle materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor een veilige werkomgeving. Bekijk onze webshop voor kuismiddelen, materialen of sponzen en heb de producten morgen al in huis!
Groothandel schoonmaakmiddelen