Groothandel voor schoonmaakmiddelen: makkelijk besteld!

Alle schoonmaakmiddelen om uw bedrijfsruimte of huis spic en span te maken, bestelt u vanaf nu gemakkelijk online bij onze groothandel. Als schoonmaakwinkel kunnen wij u garanderen van hoge kwaliteit schoonmaakproducten. Daarbij kunt u veel schoonmaakproducten in grote hoeveelheden bestellen waardoor u een stuk goedkoper uit bent. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor schoonmaakmiddelen maar ook voor een veilige werkomgeving tijdens het schoonmaken. Heeft u al tussen onze veiligheidsartikelen gekeken? U vindt daar alle materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor een veilige werkomgeving. Bekijk onze webshop voor schoonmaakmiddelen, materialen of sponzen en heb de producten morgen al in huis!

Schoonmaakmiddelen morgen in huis via de groothandel

Dit is namelijk één van de grote voordelen van online aankopen doen. Schoonmaakmiddelen of materialen, eenvoudig opzoeken en bestellen. De volgende werkdag is het al bij u thuis afgeleverd. Doordat wij samenwerken met PostNL en DHL Express worden de producten, als u ze voor 16:00 uur besteld, morgen al geleverd. Hierdoor hoeft u niet meer te sjouwen met een hele voorraad aan schoonmaakspullen. U hoeft de schoonmaakspullen alleen nog maar van de voordeur naar de berging of opslagplaats te brengen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een voorraad die up to date is. Niet voor niets wordt er altijd gezegd dat een goede voorbereiding het halve werk is. Zodra u nieuwe handschoenen gekocht heeft of osmose water  heeft afgenomen, zit u niet meer zonder en kunt u goed voorbereid aan de schoonmaakbeurt beginnen.

Service van de groothandel in schoonmaakmiddelen

onze online schoonmaakwinkel is dag en nacht voor u geopend zodat u op elk moment online kunt bestellen. Wij hebben ervoor gezorgd dat u veilig kunt betalen met iDeal, MasterCard, PayPal of Visa. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij alle producten inpakken en naar uw adres laten versturen. Heeft u tijdens de bestelling vragen over de producten of komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar info@deschoonmaakwinkel.nl en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons bereiken op: +31 6 489 849 17. Op zaterdag is onze fysieke winkel in Alphen aan Den Rijn ook op afspraak voor u geopend. Hier kunt u natuurlijk ook schoonmaakmiddelen kopen voor dezelfde groothandelprijzen als in de webshop. Verder worden er op zaterdag reparaties uitgevoerd. Welke schoonmaakmiddelen komen er in uw winkelmandje? Bekijk ook zeker even alle onderdelen voor een telewash systeem: de meest innovatieve manier om glazen te wassen. Neem snel een kijkje om te profiteren van mooie deals.

Groothandel schoonmaakmiddelen