Osmosewater

Osmosewater gebruiken voor een streeploos effect

Een representatief bedrijfspand ziet er natuurlijk schoon uit. Ramen die blinkend en streeploos schoon zijn passen precies in het plaatje. Maar hoe bereikt u dat? Gewoon een sopje en wat water in een emmer en de glazenwasser kan zijn werk doen? Nou, nee dat is verleden tijd. Door osmosewater te gebruiken heeft u geen andere schoonmaakmiddelen meer nodig. Alleen het pure water is genoeg om vuil te verwijderen en een schoon resultaat te bereiken. Hierdoor hoeven er dus geen chemische toevoegingen worden gebruikt. Een win-winsituatie dus, voor u en voor het milieu. U hoeft geen extra geld te besteden aan schoonmaakmiddelen en er worden geen chemische schoonmaakmiddelen in het milieu geloosd. Meer weten over glazen wassen met osmosewater? Of over andere producten zoals Telewash? Neem contact op met ons via de mail of bel ons even!

Alle voordelen van osmosewater op een rijtje

Wist u dat osmosewater is gefilterd? Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.  Het osmosewater droogt helemaal vlekkeloos op en u ziet er niets meer van terug. Het droogt dus mooi op maar ook van het vuil ziet u niets meer terug. Doordat het water zo puur is dringt het gemakkelijk door in allerlei ondergronden. Hierdoor is het een kwalitatief goed schoonmaakmiddel om te gebruiken. Ook is het een stuk veiliger werken voor de glazenwassers die vaak op grote hoogtes werken. Zij kunnen namelijk hun werk sneller uitvoeren als zij osmosewater gebruiken. Doordat osmosewater streeploos opdroogt hoeven zij niet de ramen na te zemen.

Osmosewater is zeer geschikt voor het reinigen van glas, kunststof, trespa, hout, aluminium, metalen, natuursteen, zonnepanelen

Alle benodigdheden voor het werken met osmosewater kunt u eenvoudig terugvinden in onze winkel 

Osmosewater

Als particulier osmosewater afnemen

Als particulier is het in normale winkels vaak erg lastig om aan water zonder kalk te komen. Want zeg nu zelf, als u al deze voordelen ziet dan is het toch vreemd dat dit product niet makkelijk te verkrijgen is voor particulieren? Dat vonden wij nu ook! Dit is de reden waarom u bij onze groothandel osmose water eenvoudig kan afnemen. Niet alleen voor de glazenwassers die onderweg zijn. Ook voor de particulieren is het mogelijk om osmosewater af te nemen. Lege jerrycans zijn snel en eenvoudig gevuld bij ons doe-het-zelf-tankstation in Alphen aan den Rijn.  Water zonder kalk is niet alleen bruikbaar om ramen mee te wassen. U kunt er namelijk ook uw aquarium mee vullen of gebruiken voor uw stoomstrijkijzer. Profiteer van alle voordelen van water zonder kalk.

 

 

Eenvoudig bereikbaar of snel door naar een andere locatie.

Het kan wel eens voorkomen dat u tekort heeft aan osmose water op uw klus. DeSchoonmaakWinkel.nl neemt deze zorg voor u uit handen ! Door een grote opslagcapaciteit van osmose water kunnen wij u gemakkelijk voorzien van de juiste hoeveelheid water. Door onze “Self-Service” tankstation bent u snel en eenvoudig voorzien van de hoogste kwaliteit osmose water ! Snel, Simpel & Contactloos. 

Voor de afname per 100 Liter/120 Liter osmose water betaald u €2.50 inclusief btw,  door een keuze te maken op de betaalautomaat selecteert u het aantal benodigde liters. U hangt de slang in uw watertank, draait de buitenkraan open, houdt uw betaalpas/glazenwasserspas voor de automaat en binnen enkele seconden zal de toevoer van osmose starten. Tijd voor koffie ! 

Eenvoudig bereikbaar of snel door naar een andere locatie; ons bedrijf is gelegen naast de uitvalsweg N11 (Bedrijventerrein Hoorn-West) (AFSLAG 8) –>A4–>A44–>A12–>A20…

–>N207–>N209–>N231–>N446–>N455–>N458–>N460

24 uur per dag / 7 dagen per week kunt osmosewater afnemen van hoge kwaliteit

 

 

Wenst u een persoonlijke GlazenwassersPas ? (ACTIE !!!!!!!!)

Glazenwasserspassen zijn gelanceerd ! 

Meld u snel aan via info@deschoonmaakwinkel.nl om uw glazenwasserspas te bestellen.
De kosten bedragen hiervoor € 25,- inclusief btw. U krijgt een tegoed van € 35,- ofwel +- 440 liter osmose water krijgt u cadeau van ons + pas !
Totaal aantal liter beschikbaar met dit tegoed is circa 1400/1500 liter. Daarna dient u op te waarderen.
Deze pas biedt de gebruiker vele voordelen;
 
– direct inzicht wat uw tegoed bedraagt
– Via app of internet eenvoudig uw tegoed opwaarderen.
– eenvoudig uw inzichten bekijken en digitaal beheren
– middelgrote bedrijven tot grote bedrijven meerdere passen biedt direct inzicht zonder administratieve rompslomp
– Glazenwasserspas kan ongelimiteerd contactloos pinnen in tegenstelling tot bankpassen.
– Contactloos water afnemen zonder storingen of haperingen..
– Bankpassen worden ook nog steeds geaccepteerd. Ook kunt u in onze shop pinnen of contant betalen
Bestel hem via info@deschoonmaakwinkel.nl / info@telewash.nl
 
Nog geen account ?
 
Meld u snel aan voor exclusieve deals en korting coupons