Osmosewater

Gevel reinigen met telewash systeem en osmosewater

Zoals u waarschijnlijk weet, is het reinigen van gevels en ramen geen eenvoudig klusje. Vaak wordt er op grote hoogtes gewerkt en is het belangrijk om te voldoen aan alle veiligheidseisen. Wij hebben voor u dé oplossing om schoonmaken veiliger en makkelijker te maken. Namelijk het reinigen van de gevels met een telewash systeem. Alle benodigde materialen shopt u gemakkelijk in onze webshop. Allereerst heeft u een telewash systeem nodig en de bijbehorende telescoopstelen. Dit zijn uitschuifbare stelen die u vele meters kunt verlengen. Afhankelijk van het oppervlakte dat schoongemaakt moet worden kunt u diverse soorten borstels bestellen. Er zit altijd een beschermende rubberen rand om de borstels heen zodat er niks beschadigt kan worden. Door een slang aan te sluiten op het systeem wordt er voor gezorgd dat het water naar boven komt. Vervolgens kan het schoonmaakwerk beginnen. Zorg ervoor dat u alles bij de hand heeft, door alle benodigdheden in onze webshop te bestellen!

Hoe werkt het wassen met een telewash systeem?

Met behulp van het telescoopsysteem kan een pand simpelweg vanaf de grond tot 15 meter hoogte probleemloos worden gereinigd. Daarboven wordt er gebruik gemaakt van een hoogwerker, steiger of gondel. Het voordeel van het werken vanaf de grond; snel op- en afbouwen, geen materiaal heen en weer slepen en veel bereik hebben. De uitschuifbare steel wordt immers het verlengde van de arm. Met dit systeem kunnen er aanzienlijk meer meters gemaakt worden binnen hetzelfde tijdsbestek.  Het speciaal gefilterd en behandeld osmosewater zorgt voor een streep loos gereinigd oppervlak waarbij geen chemie- of zeepresten achterblijven. Hierdoor blijft uw pand zelfs na regenbuien langer schoon en representatief. U hoeft dus niet zelf de ramen na te drogen! Dat is met het telewash systeem verleden tijd.

In onze webshop stelt u eenvoudig uw systeem samen, van watertanks tot telescoopstelen, pompen, slangen, haspels en nog veel meer.

Op aanvraag leveren wij ook maatwerk af voor inbouw of opbouw.

Milieuvriendelijk schoonmaken met het telewash systeem

Doordat er bij het telewash systeem helemaal geen chemische middelen nodig zijn, is het een milieuvriendelijke manier van werken. Er wordt namelijk alleen osmosewater gebruikt waardoor een streeploos resultaat wordt bereikt. Alle benodigdheden om milieuvriendelijk te kunnen schoonmaken, vindt u in onze webshop. Er zijn verschillende uitbreidingsstelen te verkrijgen zodat u voor elke hoogte een geschikte maat kunt vinden. Verder kunt u werkslangen bestellen om het systeem compleet te maken. Ook aan het vervoer is natuurlijk gedacht. Informeer voor het bestellen van een aanhanger op maat. Heeft u andere vragen over onze producten of over onze groothandel voor schoonmaakmiddelen? Wij staan u graag te woord via de mail of bel ons even op +31 6 489 849 17. Of wilt u de producten liever in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Alphen aan den Rijn.

 

Maak eenvoudig een account aan waardoor online winkelen nog makkelijker wordt. Overzichtelijk uw bestellingen bekijken en beheren. Toegang tot exclusieve deals of kortingscouponnen en veilige betaalmethodes.